duminică, 6 aprilie 2008

Summit? ... desigur!

Adept fiind al teoriei ce spune ca omul evolueaza de(din) lenea divina de "a face", am ramas amuzat vazand aceste statui. - ma intreb oare in ce "directie" evolueaza "domnii"?

Si acum sa cugetam acest eveniment care a fost summit'ul nato.

mai intai si mai intai ... eu zic ca n'a fost rau, n'a fost rau deloc. Da desigur ne'a costat o gramada de bani dar parca partea asta cu banii aruncatzi pe geam(in buzunarele cui trebuie) nu ma mai surpinde la noi in Romania.

De ce anume a fost bine?

Ei bine. Ca orice exercitziu prost de PR desfasurat pe scena politica ne'am mai dat si noi, ca tzara, putzina importantza. Da, e adevarat ca tot aiurea in tramvai suntem, ca tot coate goale am ramas dar cel putzin au dormit la noi in fan "nishte unii" care de obicei dorm pe asternuturi de catifea.

Mai mult chiar, ne'a tremurat maioneza in hamburger gandindu'ne ca daca se supara un arabete nu mai avem metrou cel putzin un an de zile. Asta ca sa ne facem ca nici nu ne gandim daca ne mai trebuia metrou in cazul in care eram destul de aporpe sa'l vedem pe taliban. Acesta este inca un exercitziu bun ;)

Bucureshtiul a fost mai liber ca niciodata si, as putea spune, mai sigur. Iar asta nu pentru ca locul vagabontzilor a fost luat de "militzieni", ci pentru ca, in banii aia de i'am aruncat noi pe geam cu pregatirile s-au montat cateva sute de ochi(camere de filmat) in bucuresti(iar asta nu poate fi de rau.)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si cum orice minune dureaza doar 3 zile...am revenit la viata noastra!Maidanezii s-au intors acolo unde le sta bine...desi cred k ia ametit si pe ei, pt k am vazut cativa care mergeau mirati de anumite strazi era cert k le ratasera adresele; POLITIA a plecat; Jaloanele au fost inlaturate am inceput sa cred ca au adus si gropile inapoi
Dar asta e orasul nostru, tara noastra cu ele defilam!:*

Andreea spunea...

Camerele de filmat mai functioneaza ma intreb? :))