duminică, 23 septembrie 2007

Despre blogul lu' nastase

Nastase. Cum bre care nastase? Ala de la psd! Da domnule, ala cu OOle.

Fac eu cum fac shi ajung shi pe blogul lui. Omul asta, care ma lasa rece, se lauda ca scrie... se mai lauda, auzi, cum ca cititorii lui sunt mai inteligentzi decat "scriitorii altora".[nu shtiu cum vine asta...]

Va intrebatzi ce scrie nastase acolo? Aproape nimic! Sunt numai scurte informatzii despre aparitziile din presa scrisa shi tv. Iar sub ele zeci, poate sute de randuri de comentarii de la care mai de care. Aceshtia ii dau sfaturi despre cum sa vorbeasca, ce sa spuna in direct, ce sa nu spuna, shi ii critica pe moderatorii tv sau pe redactorii articolelor.

Ash fi putzin ipocrit sa nu recunosc ca ma uimeshte numarul de comentatori. Dar totushi, daca ma gandesc ca era la un pas s ajunga preshedinte, ca exista atea bunicutze chiar shi printre generatzia tanara, ca partidul psd are un grup de tineret pe care il indoctrineaza ... atunci parca nu mai e de mirat.

Bine domnule, dar nimeni nu injura pe nimeni pe blogul asta? totzi sunt asha nishte intelectuali bine crescutzi?

Ei bine, nu ma mira nici macar faptul ca toata lumea il pupa in fundul lui de blogger. La urma urmei, shtim shi noi ca aceste comentari pot fi cenzurate.

Auzi tu... sa scrii pe blogul tau, referindu'te la propia'tzi persoana, "domnul adrian nastase ...".

Draga domnule, domnul Razvan Radulescu NU va VOTEAZA!

Niciun comentariu: